Program do zarzadzania magazynem darmowy

System POS to układ gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe plus tymże podobne.

Dla przeciętnych a pełniejszych lokali POS bardzo dużo kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak także ważnych sieci gastronomicznych. To podstawowe narzędzie, dobrane do książce na każdej liczbie stanowisk POS. Projekt w nieskomplikowany sposób usprawni panowanie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym etapem praktyce w lokalu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność pracowników w kuchni i na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z nowymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami i układami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Życie na dodatkowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Spokojny i przystępny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w mieszkaniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.